Muat naik foto Fasha Sandha tanpa tudung buat peminat tertanya tanya. Sampai macam ni sekali komen warganet bila tengok Aidil muat naik foto Fasha tanpa tudung.

Pelakon Aidil Aziz yang juga suami kepada pelakon Fasha Sandha menimbulkan tanda tanya segelintir peminat apabila memuat naik gambarnya bersama Fasha yang tidak mengenakan tudung. Sebelum ini Fasha dikatakan mula memakai hijab sejak bulan Ramadan yang lalu dan sering berkongsi gambar-gambar memakai hijab di Instagram miliknya.

Kali pertama Aidil memuat naik gambarnya bersama Fasha tanpa mengenakan tudung pada dua minggu lalu ketika Selangor dilanda krisis air. Terbaru, ketika bercuti di Pulau Pinang, Aidil kembali memuat naik gambar percutian mereka sekeluarga dan Fasha juga tidak memakai tudung. Segelintir peminat turut bertanyakan hal tersebut pada ruangan komen tetapi tidak dijawap oleh Aidil.

Manakala di Instagram Fasha pula, kali terakhir dia memuat naik video promosi produk beberapa hari lalu, Fasha masih kelihatan mengenakan hijab. Fasha mendirikan rumah tangga dengan pelakon Aidil Aziz pada 30 Mac 2019 dan mereka dikurniakan cahaya mata Aisha Amaira yang baru berusia sebulan.

Fasha sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama ahli perniagaan, Rizal Ashram Ramli namun berpisah pada 2016. Hasil perkahwinan pertamanya, Fasha dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Putra Rayfal dan Puteri Raysha Jemyma.