Nampak macam ada isi. Penampilan terkini Atikah Suhaimie buat ramai terkejut. Mengejutkan ini respon mengejut dari Atikah bila warganet cakap dia berisi.

Pelakon Atikah Suhaime menerima kr1itikan daripada warganet selepas memuat naik sebuah video yang memaparkan bentuk badannya yang kelihatan agak bvncit di Instagram. Bahkan, disebabkan keadaan perutnya yang kelihatan berisi itu juga, terdapat netizen yang mempersoalkan sama ada dirinya berbadan dua.

“Adakah awak mengandung? “Haah, lama perasan, macam ada isi, tak ada bentuk,” tulis sebahagian warganet. Komen tersebut kemudian mendapat perhatian Atikah Suhaime yang kemudian mengakui akan kekurangan bentuk badannya.

“Bagaimana saya boleh (meng4ndung)? Saya hanya gemvk dan bun1cit.” jawabnya. Menurut Atikah, dia akui komen-komen negatif tersebut yang mengkrit1ik dirinya sedikit sebanyak turut mengganggu emos1inya. “Tiba-tiba pagi ni saya emosional. Saya ada perasan. Perempuan kalau orang cakap gemvk, mesti rasa down.

“Ya, saya bunc1it gemuk. Nantilah saya bersenam,” katanya. Pada masa sama, katanya, dia tidak menjadikan isu fizikal luaran sebagai perkara penting yang perlu diambil pusing. “Tak apalah saya gemuk dan buncit, janji hati saya bersih ikhlas dan boy friend (teman lelaki) saya kaya. Alhamdulillah, syukurlah,” luahnya menerusi satu entri di Insta Story miliknya. Difahamkan, Atikah kini sedang bercuti di Langkawi bersama teman lelakinya, Datuk Lokman Teh.

Sumber : GEMPAK