Setelah hampir sebulan di hospital akhinya Abhishek Bachchan kini disahkan negatif covid 19. Mengejutkan bila tiba tiba Abhishek dedahkan keadaan terkini Amitabh Bachchcan. Rupanya ini yang terjadi.

SELEPAS 28 hari dimasukkan ke h0spital, aktor Bollywood Abhishek Bachchan akhirnya disahkan negatif C0v1d-19 dan dibenarkan pulang pada Sabtu. Menerusi entri yang dikongsikan di Instagram, Abhishek berkata dia telah menepati janjinya untuk lwn v1rus tersebut.

“Janji tetap janji. Tengahari tadi saya disahkan negatif C0v1d-19. Saya dah cakap pada awak semua yang saya akan lwn benda ni. “Terima kasih atas doa anda kepada saya dan keluarga. Saya titipkan penghargaan kepada doktor serta jurur4wat h0spital Nanavati untuk semua yang telah mereka lakukan,” tulis Abhishek.

Abhishek, 44, dan bapanya iaitu pelakon popular Amitabh Bachchan, 77, pada awalnya disahkan positif w4bak itu pada 12 Julai lalu. Beberapa hari kemudian, isteri Abhishek aktres Aishwarya Rai, 46, dan anak mereka Aaradhya, 8, turut disahkan pos1tif C0v1d-19. Amitabh disahkan negatif dan dibenarkan pulang pada 2 Ogos lalu. Manakala Aishwarya dan Aaradhya disahkan negatif w4bak tersebut pada 27 Julai lalu.

Sumber : Mstar

Setelah Sekian Lama Akhirnya Amitabh Bachchan Bebas Dari Covid 19 Dan Dah Dibenarkan Pulang. Terkedu Bila Ini Yang Terjadi Dekat Abishek Kerana Dia Masih Lagi Belum Sembuh.

MEGASTAR Bollywood, Amitabh Bachchan akhirnya bebas dari wabak pandemik Covid-19 dan sudah dibenarkan pulang ke rumah. Menerusi perkongsian di akaun Twitter miliknya, bintang yang terkenal dengan filem Kabhie Kushi Kabhie Gham itu memaklumkan sudah dibenarkan pulang selepas menjalani tempoh kuarantin di Hospital Navanati, India sejak pertengahan Julai lalu.

“Saya disahkan negatif dan sudah dibenarkan discaj. Saya kini berada di rumah untuk proses kuarantian. “Saya juga berterima kasih atas penjagaan rapi oleh Hospital Nanavati yang membolehkan saya menyaksikan hari ini,” tulisnya. Selain Amitabh, turut sama disahkan positif Covid-19 adalah anaknya Abhishek Bachchan, menantu Aishwarya Rai dan cucunya, Aaradhya. Bagaimanapun Aishwarya dan Aaradhya telah sembuh dan dibenarkan keluar dari hospital minggu lalu sementara Abhishek masih positif dan terus menerima rawatan di hospital.